Rüyada birinin avucundan su içmek

Rüyada birinin avucundan su içmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, ekmeğin kesileceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, hükmünün geçmeyeceğine delalettir.

Rüyada birinin avucundan su içmek gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte aslında yanlış bir strateji izlediğinizi veya yanlış düzenlemeler yaptığınızı görebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada avucundan su içmek satışların düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada avuçla su içmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine yorulur.

Rüyada avuçtan su içmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada birinin avucundan su içmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde su içmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde su görmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada avuçla su içirmek ticarette zarar edeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments