Rüyada avuç içinde su içmek

Rüyada avuç içinde su içmek her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, uzak bir yola gidileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yeni bir haneye sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde su içmek gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı planlar, işler veya ilişkiler daha etkin veya disiplinli yöntemler kullanmanız durumunda olumlu sonuç verebilir.

Rüyada avuç içinde su içmek yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada avucundan su içmek kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuçtan su içmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına inanılır.

Rüyada birinin avucundan su içmek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada avuçla su içmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına işarettir.

Rüyada avuç içinde su görmek büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada tas içinde su içmek yakında hedefine ulaşacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments