Rüyada avuçla su içirmek

Rüyada avuçla su içirmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada avuçla su içirmek gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada avucundan su içirmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuçla su içirmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç içi yarası görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine işaret eder.

Rüyada sol avuç içi görmek sağlıklı ve zinde olacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içi öpmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içi kan görmek kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada avuç içi kaşımak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına işaret eder.

Rüyada avuç içi görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments