Rüyada avuçtan su içmek

Rüyada avuçtan su içmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işaret eder.

Rüyada avuçtan su içmek gördüyseniz:

  • Araştırmacı olmalı, sorular sormalısınız.

Rüyada avuçtan su içmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına yorulur.

Rüyada birinin avucundan su içmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada avucundan su içmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde su içmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuçla su içmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada avucundan su içirmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinin su topladığını görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments