Rüyada avuç içinde su görmek

Rüyada avuç içinde su görmek bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada avuç içinde su gördüyseniz:

  • İstikrarsız kişiler yıpratabilir, huzuru korumak için elinizden geleni yapmalı, uzlaşmacı olmalısınız.

Rüyada avuç içinde su görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet eder.

Rüyada avuç içinde su içmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına inanılır.

Rüyada avuç içinde göz görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine delalet eder.

Rüyada avuç içinde saç görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, yaptığı işte sivrileceğine alamet eder.

Rüyada avuç içinde solucan görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada avuç içinde yüzük görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada avuç içinde yara görmek maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada avucunun içinde yara görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments