Rüyada avucundan su içmek

Rüyada avucundan su içmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, çok mutlu olacağına, yeni hobiler edinileceğine işarettir.

Rüyada avucundan su içmek gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada avucundan su içmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada avuç içinde su içmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine işaret eder.

Rüyada birinin avucundan su içmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuçtan su içmek sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuçla su içmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada avuç içinde su görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada avucundan su içirmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments