Rüyada avuçla su içmek

Rüyada avuçla su içmek yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, işlerinin toparlanacağına, işlerin çığırından çıkacağına delalettir.

Rüyada avuçla su içmek gördüyseniz:

  • Astrolojik etkilerin çoğu da sizi desteklemektedir.

Rüyada avucundan su içmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuçtan su içmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde su içmek kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ticaretinin gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin avucundan su içmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret eder.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada avuçla su içmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde su görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinin su topladığını görmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments