Rüyada uçurumun kenarında görmek

Rüyada uçurumun kenarında görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, yaşamının yoluna gireceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada uçurumun kenarında gördüyseniz:

  • Size yapılan hataları affedebilir, insanlarla iyi ilişkiler kurabilir veya mevcut ilişkilerinizi mükemmel hale getirebilirsiniz.

Rüyada uçurumun kenarında görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada uçurum kenarında yürümek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak bereketin ve verimin geleceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine inanılır.

Rüyada uçurum kenarında uyumak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini uçurumun kenarında görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında oturmak sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarından geçmek malını ve parasını sağlama alacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments