Rüyada başkasını uçurum kenarında görmek

Rüyada başkasını uçurum kenarında görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, insan sevindireceğine, dua alacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada başkasını uçurum kenarında gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler vereceğiniz kararlar üzerinde etkili olabilir.

Rüyada uçurumun kenarında asılı kalmak gösterilen sabrın tükeneceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birini uçurum kenarında görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada uçurum kenarında olduğunu görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında uyumak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada uçurum kenarında yürümek hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına işarettir.

Rüyada uçurumun kenarından geçmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında oturmak insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada uçurum kenarından yürümek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments