Rüyada kendini uçurum kenarında görmek

Rüyada kendini uçurum kenarında görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, ona göre davranacağına, hayatının kolaylaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini uçurum kenarında gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Rüyada uçurum kenarında deniz görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarından geçmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine işarettir.

Rüyada uçurum kenarında birini görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, zararların üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada uçurum kenarı görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından yürümek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine rivayet eder.

Rüyada uçurum kenarında uyumak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments