Rüyada birini teselli etmek

Rüyada birini teselli etmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini teselli etmek gördüyseniz:

  • Evlilik ya da iş ortaklığı konularında oldukça asabisiniz, eş veya ortağınıza karşı saldırgan tutumlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada teselli edildiğini görmek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada birini teselli etmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşı teselli etmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlarken teselli edilmek bahtın açılacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada birini teselli ettiğini görmek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek sırtındaki yükten kurtulacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments