Rüyada teselli edildiğini görmek

Rüyada teselli edildiğini görmek tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına işaret eder.

Rüyada teselli edildiğini gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halledemezsiniz veya her şeyi kendinize isteyemezsiniz.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, böylece büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada teselli edilmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalettir.

Rüyada birini teselli ettiğini görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teselli edildiğini görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sorunsuz geçeceğine inanılır.

Rüyada ağlarken teselli edilmek çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına tabir olunur.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments