Rüyada arkadaşı teselli etmek

Rüyada arkadaşı teselli etmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşı teselli etmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir fırsatı kararsızlığınız yüzünden kaçırmanız olasıdır.

Rüyada arkadaşını teselli etmek yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, bol nimete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşı teselli etmek işlerinin açılacağına, geçimin kolaylaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını teselli etmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, kişinin gönlünü alacağına inanılır.

Rüyada ağlayanı teselli etmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada teselli edildiğini görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada teselli edilmek hayallerine ulaşacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine teselli vermek yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments