Rüyada birini teselli ettiğini görmek

Rüyada birini teselli ettiğini görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, imkânlarının da genişleyeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini teselli ettiğini gördüyseniz:

  • Öte yandan ani aksiliklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada teselli edilmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, nasibin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada birini teselli ettiğini görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada ağlarken teselli edilmek rahat bir hayata kavuşacağına, maddi olarak büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada teselli edildiğini görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayanı teselli etmek her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını teselli etmek rakiplerini arkasında bırakacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments