Rüyada ağlayan birine teselli vermek

Rüyada ağlayan birine teselli vermek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek gördüyseniz:

  • Ne yaptığının farkında olmayan kişileri affetmeniz gerekebilir.

Rüyada ağlarken teselli edilmek kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, kurtuluşu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlayanı teselli etmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine delalettir.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzgün birini teselli etmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada teselli edilmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teselli vermek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments