Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, maddi çıkmazların biteceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini gördüyseniz:

  • Fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada ağlarken teselli edilmek kimseye borçlanmayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına inanılır.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek toplumda iyi bir yer edineceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayanı teselli etmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına delalettir.

Rüyada teselli edilmek duygularının karşılık göreceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada teselli edildiğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada birini teselli ettiğini görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments