Rüyada birini para sayarken görmek

Rüyada birini para sayarken görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına delalettir.

Rüyada birini para sayarken gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Rüyada para sayan görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşini para sayarken görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine işaret eder.

Rüyada para sayan birini görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada birini para sayarken görmek ailesini utandırmayacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalettir.

Rüyada para sayarken görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını para sayarken görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parayı sayamamak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada para sayanı görmek ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok kötü günler göreceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments