Rüyada para sayanı görmek

Rüyada para sayanı görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, dinde tartışmaya, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, büyük hatalar yapacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, çok zor duruma düşüleceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada para sayanı gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada başkasını para sayarken görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Rüyada parayı sayamamak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada para sayan görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada para sayarken görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini para sayarken görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada para sayan birini görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada para sayanı görmek maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, dertlerinin günden güne artacağına rivayet eder.

Rüyada eşini para sayarken görmek şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments