Rüyada eşini para sayarken görmek

Rüyada eşini para sayarken görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, kız çocuğunun olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Rüyada eşini para sayarken gördüyseniz:

  • Unutulan eşyalar, kayıp evraklar, karışan anahtarlar, yanlış epostalar v.b türünde işler zorlayıcı olabilir.

Rüyada eşini para sayarken görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada para sayanı görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulur.

Rüyada başkasını para sayarken görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine inanılır.

Rüyada para sayan görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına alamet eder.

Rüyada birini para sayarken görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada para sayan birini görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına inanılır.

Rüyada para sayarken görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada parayı sayamamak bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments