Rüyada para sayan görmek

Rüyada para sayan görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada para sayan gördüyseniz:

  • Aktif olmanız gerekiyor.

Rüyada para sayanı görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, pek az kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada eşini para sayarken görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına rivayet eder.

Rüyada para sayarken görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, övgü dolu sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada parayı sayamamak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada para sayan birini görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada birini para sayarken görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine delalet eder.

Rüyada başkasını para sayarken görmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine delalettir.

Rüyada para sayan görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments