Rüyada para sayan birini görmek

Rüyada para sayan birini görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, çok üzüleceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, yeniden can bulacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada para sayan birini gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yük yükleniyor olabilirsiniz.

Rüyada parayı sayamamak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Rüyada para sayan birini görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine yorulur.

Rüyada para sayan görmek dileklerinin yerine geleceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada eşini para sayarken görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, pişmanlığa yorulmaktadır.

Rüyada birini para sayarken görmek tüm dileklerinin gerçek olacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada para sayarken görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına delalet eder.

Rüyada para sayanı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını para sayarken görmek kişinin içinin daralacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments