Rüyada felçli birini görmek

Rüyada felçli birini görmek daha zengin hale geleceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada felçli birini gördüyseniz:

  • Karşı tarafın şarkısını söylüyor gibi yapsanızda, dansınız kendi ritminizde olabilir.

Rüyada eşinin felç olduğunu görmek sıkıntılardan kurtulmaya, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına delalet eder.

Rüyada başka birini felçli görmek gayrimenkul işine girileceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada yüzün felç olduğunu görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini felçli görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada ağız felci geçirmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına işaret eder.

Rüyada ağız felci olmak rızkından ve gelirinden olacağına, bereketli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada felçli insanın iyileştiğini görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü felçli görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments