Rüyada akrabanın felç olduğunu görmek

Rüyada akrabanın felç olduğunu görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, eşinin de kendisi gibi islami kurallara uymaya çalışan, ağzından allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabanın felç olduğunu gördüyseniz:

  • Doğru tavır almanız durumunda her şey istendiği gibi sonuçlanabilir veya istekleriniz gerçek olabilir.

Rüyada akrabanın felç olduğunu görmek yollarının açılacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada yüzü felçli görmek işlerinin günden güne azalacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına alamet eder.

Rüyada yüzüne felç gelmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya delalet etmektedir.

Rüyada ağız felci geçirmek edilen duaların tutacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına inanılır.

Rüyada birini felç olarak görmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüz felci olduğunu görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine inanılır.

Rüyada yakının felç olduğunu görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments