Rüyada asker kıyafetiyle görmek

Rüyada asker kıyafetiyle görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işarettir.

Rüyada asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, yaratıcılık gerektiren işleriniz veya çocuklarınızla ilgili konularda yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada asker kıyafeti almak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada asker kıyafetli birini görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, güzelliklere rast gelineceğine tabir olunur.

Rüyada asker kıyafeti giymek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker kıyafetini giydiğini görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına delalettir.

Rüyada sevdiğini asker kıyafetiyle görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments