Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek

Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya anlaşmalar bazında şanslarınız söz konusu olabilir.

Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, gireceği işlerde başarı elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına işarettir.

Rüyada oğlunu asker kıyafetiyle görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Rüyada birini asker kıyafetiyle görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini asker kıyafetiyle görmek onunla yaşamını birleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada asker kıyafeti giymek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, köşeye sıkıştıracağına işaret eder.

Rüyada asker kıyafeti almak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments