Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, geçiminin güçleşeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle gördüyseniz:

  • Haklı nedenleriniz varsa, yüksek sesli tepkiler verme eğiliminiz yüksek olabilir ya da pes etmeniz nedeniyle daha da fazla stres yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada sevgilisini asker kıyafetiyle görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, düşmanların önlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini asker kıyafetiyle görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada asker kıyafeti almak rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker kıyafeti giymek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğini asker kıyafetiyle görmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sivil kıyafetli asker görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker kıyafetiyle görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments