Rüyada birini aramak bulamamak

Rüyada birini aramak bulamamak amacına ulaşabileceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada birini aramak bulamamak gördüyseniz:

  • Bazı kazançlarınız olabilir veya farklı yerlerden para alabilirsiniz.

Rüyada aramak bulamamak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada birini aramak ama bulamamak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada aradığı evi bulamamak dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine delalet eder.

Rüyada aradığı kişiyi bulamamak huzursuz ve mutsuz olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada aradığın kişiyi bulamamak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak şansının hep açık olacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına delalettir.

Rüyada birşey aramak bulamamak hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, elindekileri de alıp götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini aramak bulamamak başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tuğba

Rüyamda swvdigim bi rehberlik hocamı okulda her yerde arıyorum ama bi türlü bulamiyorum.vw bu rüyayi 3. Görüsüm çok üzulüyorum bulamiyorum diye.