Rüyada aradığı kişiyi bulamamak

Rüyada aradığı kişiyi bulamamak doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, işlerinin kötüye gideceğine, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına alamet eder.

Rüyada aradığı kişiyi bulamamak gördüyseniz:

  • Maddi yardımlarda bulunmak için doğru zaman olmayabilir.

Rüyada aradığın kişiyi bulamamak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada aradığı kişiyi bulamamak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, insanlara küsüleceğine işarettir.

Rüyada birini aramak bulamamak çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini aramak ama bulamamak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aradığı adresi bulamamak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada aradığı evi bulamamak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada aramak bulamamak yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments