Rüyada aramak bulamamak

Rüyada aramak bulamamak geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine alamet etmektedir.

Rüyada aramak bulamamak gördüyseniz:

  • İş, ev ya da aile ilişkileriniz ön plana çıkabilir.

Rüyada aradığı adresi bulamamak sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine tabir olunur.

Rüyada aradığı evi bulamamak zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada birini aramak bulamamak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine inanılır.

Rüyada birşey aramak bulamamak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada aradığı kişiyi bulamamak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini aramak ama bulamamak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına delalet eder.

Rüyada aramak bulamamak kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments