Rüyada sevdiğini aramak bulamamak

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, bolluk ve bereket göreceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaların söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiğini aramak bulamamak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini aramak bulamamak sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aradığı kişiyi bulamamak artık daha dikkatli davranacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aradığı evi bulamamak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine yorulur.

Rüyada aramak bulamamak çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet eder.

Rüyada birini aramak ama bulamamak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aradığı adresi bulamamak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, verilen kararların geri çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada aradığın kişiyi bulamamak elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ihsan Gulumcan

Rüyamda sevdiğim kadını çalıştığı fabrikada arıyorum bulamıyorum