Rüyada birini aramak ama bulamamak

Rüyada birini aramak ama bulamamak çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, gelişim içine girileceğine işaret eder.

Rüyada birini aramak ama bulamamak gördüyseniz:

  • Herşeye olumlu açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada birini aramak ama bulamamak kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada amasya yı görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına tabir olunur.

Rüyada koşmak ama yetişememek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada deprem olduğunu ama yıkılmadığını görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada vurulmak ama kan görmemek yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamama gitmek ama yıkanmamak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına alamet eder.

Rüyada bağırmak ama sesini duyuramamak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine alamet eder.

Rüyada bıçaklanmak ama ölmemek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments