Rüyada yere sigara atmak

Rüyada yere sigara atmak çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına tabir olunur.

Rüyada yere sigara atmak gördüyseniz:

  • Kararı daha ileriye bırakmalısınız.

Rüyada sigarayı yere atmak bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada yere sigara atmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada sigara kırıp atmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada sigara paketini atmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sigara izmariti atmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına delalettir.

Rüyada sigara içip atmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kısmet alacağına delalettir.

Rüyada anahtarı yere atmak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine yorulur.

Rüyada birini yere atmak uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments