Rüyada birine mum vermek

Rüyada birine mum vermek çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine tabir olunur.

Rüyada birine mum vermek gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Rüyada masada mum görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kibritle mum yakmak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine tabir olunur.

Rüyada mum çalmak çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına yorulur.

Rüyada yanan kırmızı mum görmek hoş muhabbette olacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kına ve mum görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada mum yakıldığını görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, zararların üst üste geleceğine tabir olunur.

Rüyada pasta üstünde mum görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada birinin mum yaktığını görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments