Rüyada mum yakıldığını görmek

Rüyada mum yakıldığını görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, hayırlı kapılar açılacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet eder.

Rüyada mum yakıldığını gördüyseniz:

  • Belli bir atak yapmak üzeresiniz.

Rüyada mum yakıldığını görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada ağıt yakıldığını görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, hayata daha sıkı tutunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçına kına yakılmış görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe kına yakıldığını görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakısıklı bir erkek görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakılarak ölmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline kına yakılmış görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, sorunlu bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments