Rüyada pasta üstünde mum görmek

Rüyada pasta üstünde mum görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına işaret eder.

Rüyada pasta üstünde mum gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığı getiren karşı cins ilişkilerine eğilimlisiniz.

Rüyada pasta üstünde mum görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına alamet eder.

Rüyada pastada mum üflemek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pasta mumu yakmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada yaş pasta ve mum görmek iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada pasta mumu üflemek en olunmaz yaralarının kapanacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine rivayet eder.

Rüyada pasta ve mum görmek kazaya ve belaya yakın olacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine yorulur.

Rüyada pastaya mum dikmek yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada mumlu pasta görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments