Rüyada birinden nazar boncuğu almak

Rüyada birinden nazar boncuğu almak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çok zengin olacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada birinden nazar boncuğu almak gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı dostlarınıza açmadığınız için kendinizi çaresiz durumda görebilirsiniz.

Rüyada kırık nazar boncuğu görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden nazar boncuğu almak aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına işaret eder.

Rüyada cam nazar boncuğu görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek varlık ve huzur sahibi olunacağına, yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine tabir olunur.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek kötülüklerden uzaklaşacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine alamet eder.

Rüyada ölüden nazar boncuğu almak yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, sağlık problemleri içinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments