Rüyada büyük nazar boncuğu görmek

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada büyük nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konuların kendi istedikleri şekilde veya kendi yöntemleriyle halledilmesi konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada büyük nazar boncuğu görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada denizde nazar boncuğu bulmak üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına inanılır.

Rüyada nazar boncuğu vermek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek beklenen mirasın alınacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına delalet eder.

Rüyada birinin nazar boncuğu verdiğini görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine nazar boncuğu vermek iyi şartlarda yaşayacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments