Rüyada nazar boncuğu küpe görmek

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ününü ülke dışına taşıyacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına delalettir.

Rüyada nazar boncuğu küpe gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizi anlamayabilirler veya dinlemek istemiyor olabilirler.

Rüyada altın nazar boncuklu küpe görmek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek anne babayla ters düşüleceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırık nazar boncuğu görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada birine nazar boncuğu vermek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada nazar boncuğu vermek geçici olarak rahatsızlanacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nazar boncuklu anahtarlık görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek daha fazla gelir elde edeceğine, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments