Rüyada ölüden nazar boncuğu almak

Rüyada ölüden nazar boncuğu almak yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüden nazar boncuğu almak gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada ölüden nazar boncuğu almak iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına inanılır.

Rüyada nazar boncuklu bilezik görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine delalettir.

Rüyada bebeğe nazar boncuğu takmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işarettir.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek yollarını ayıracağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına rivayet eder.

Rüyada kırık nazar boncuğu görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına yorulur.

Rüyada birine nazar boncuğu takmak üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalettir.

Rüyada bir sürü nazar boncuğu görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments