Rüyada mavi nazar boncuğu görmek

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına, patron olunacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada mavi nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Biraz daha akılcı olarak hakkınızı korumalısınız.

Rüyada mavi nazar boncuk görmek mutlu zamanlar geçireceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi nazar boncuğu görmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek hataların düzeltileceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu hediye etmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada denizde nazar boncuğu bulmak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz nazar boncuğu görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinden nazar boncuğu almak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada nazar boncuklu kolye görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments