Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek

Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, çok yorulacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, malının artmasını sağlayacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biri tarafından boğulduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, konunun veya anlaşmanın şartları tartışma konusu olabilir.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak çocuk sahibi olacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birileri tarafından boğulmak karlı çıkacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalettir.

Rüyada birisi tarafından boğulmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada eşi tarafından boğulmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada biri tarafından elle boğulmak yanlışlara düşeceğine, arzuların gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sorumlu tutacağına tabir olunur.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına işaret eder.

Rüyada bir kadın tarafından boğulmak cesaretin ve özgüvenin azalacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments