Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak düşünmeden hareket edeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz değişikliklere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Rüyada boğulurken biri tarafından kurtarılmak kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bokta beyaz kıl kurdu görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bokunda kurt görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına alamet eder.

Rüyada boğulurken kurtarıldığını görmek onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada boğulurken kurtarılmak haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada bokta kurt görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına tabir olunur.

Rüyada boğulmaktan kurtarılmak uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, sevdiklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments