Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek kazancın arttırılacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına inanılır.

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza ya da yaratıcı projelere yatırım yapmanız gerekebilir.

Rüyada bir başkası tarafından boğulmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına alamet eder.

Rüyada birisi tarafından boğulmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada biri tarafından iple boğulmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kalp kırmayacağına rivayet eder.

Rüyada yılan tarafından boğulmak rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, dinine bağlı kalacağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments