Rüyada birisi tarafından boğulmak

Rüyada birisi tarafından boğulmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, yardımın alınacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine yorulur.

Rüyada birisi tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurt-dışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada ölü tarafından boğulmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından elle boğulmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, konforunun artacağına delalet eder.

Rüyada başkası tarafından boğulmak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Rüyada köpek tarafından boğulmak büyük bir başarının elde edileceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde biri tarafından boğulmak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka biri tarafından boğulmak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments