Rüyada biri tarafından suda boğulmak

Rüyada biri tarafından suda boğulmak hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına inanılır.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canının sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada birinin suda boğularak öldüğünü görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine delalettir.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan suda boğulmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulmaktan kurtulmak yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dalgalı suda boğulmak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments