Rüyada bir kadın tarafından boğulmak

Rüyada bir kadın tarafından boğulmak sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada bir kadın tarafından boğulmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almamalı veya müsamaha göstermemelisiniz.

Rüyada bir kadın tarafından boğulmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, umutsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından boğulduğunu görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada biri tarafından boğulduğunu görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine inanılır.

Rüyada kocası tarafından boğulmak ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına işarettir.

Rüyada biri tarafından suda boğulmak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada biri tarafından iple boğulmak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada bir kişi tarafından boğulmak zor günlerden geçeceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada birileri tarafından boğulmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments