Rüyada bir yerden tutunmak

Rüyada bir yerden tutunmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, zor zamanların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden tutunmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın kontrolden çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak maddi olarak büyüyeceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden tutunmak çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada demire tutunmak zararın telafi edileceğine, problemlerinin çözüleceğine delalet eder.

Rüyada gemiye tutunmak yeni kısmetlere nail olacağına, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada aya tutunmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments