Rüyada yüksek bir yere tutunmak

Rüyada yüksek bir yere tutunmak ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, yönetici makamına geleceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, dertlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak gördüyseniz:

  • Metafizik konulara ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, onun kıymetini her daim bileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak bir uzmana başvurulacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekte tutunmak sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşerken bir yere tutunmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işarettir.

Rüyada bir yere tutunmak malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments