Rüyada aya tutunmak

Rüyada aya tutunmak kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ona kavuşacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada aya tutunmak gördüyseniz:

  • Sizi gerçeği görmekten alıkoyan dumanı uzaklaştırırsanız çözümler bulabilirsiniz.

Rüyada aya tutunmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada aya bakmak hedeflerin gerçekleşeceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aya doğru uçmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına inanılır.

Rüyada aya yolculuk yapmak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına inanılır.

Rüyada aya çıktığını görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, işlere nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aya bakarak dua etmek iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada aya gittiğini görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sevdiği kişilerin mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Şerife Çapçı

Merhaba benim oğlu ve gelinim boşandılar. Rüyamda gelini hamileymiş ve çocuğu aldırmaya uğraşıyor ben hemen hastaneye gidiyorum onu arıyorum bana çocuğun doğduğunu söylüyorlar bebeği gösteriyorlar. Acaba nedir?