Rüyada yüksek bir yerden tutunmak

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, şansızlığın kırılacağına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, geçim derdine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerden tutunmak kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, endişe veren durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekte tutunmak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine delalettir.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, dertlerinin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan tutunmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments